keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Makrotexin




140. haaste on kirpeä.

Marjaisan rahkakakun ydin on vadelmien alla oleva kirpeä hillo, joka korostaa kakussa olevia loivempia makuja.


                                  Sokerihuuruisin terveisin eilisen päivän sankari.


                                              Lisää kirpeitä kuvia voit katsoa täältä.

17 kommenttia:

  1. Nam nam.Nyt alkoi tehdä mieli vadelmajuustokakkua! Onnittelut päivänsankarille! Kauniit makrot.

    VastaaPoista
  2. Herkulliset makrot!!
    Sylillinen onnea eilisen päivän sankarille!

    VastaaPoista
  3. Onnea päivänsankarille!

    Tuollainen kakku maistuisi vaikka juuri nyt iltapalaksi!

    VastaaPoista
  4. Oi voi oi voi mitä herkkua oli tarjolla, kai siitä jäi vähän kuokkavieraillekin!
    Onnea sankarille!

    VastaaPoista
  5. Säästä pala! Jopa kuvasi reunat ovat kirpeän punaiset.

    VastaaPoista
  6. Onnea sankarille.
    Nam, mitkä kuvat.

    VastaaPoista
  7. Tekee ihan pahaa katsella kun on niin herkullisen näköinen. Nam!

    VastaaPoista
  8. Voi kun herkullisen näköistä!!!!

    VastaaPoista
  9. Varmasti maukas, raaka-aineet sen kertovat.
    Houkuttavat kauniit kuvat.

    VastaaPoista
  10. Myöhäiset onnittelut!
    Voin kyllä tuntea tuon kirpeyden, joka antaa makeudelle juuri sopivan särmän.

    VastaaPoista
  11. Aaah, tämä on kyllä jo liikaa, vatsa kun muutenkin kurisee. Sille annetaan nyt salaattia, ei mitään herkkuja. Jospa se riittäisi kun saa ihailla tätä herkullista kakkua??

    VastaaPoista
  12. Herahtipa vesi kielelle - vadelmat ovat niin hyviä juustokakussa

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommenteista!

    Punaherukka oli kakun kirpeä osuus..

    VastaaPoista
  14. upeat kuvat, tekisi mieli maistaa.

    VastaaPoista