lauantai 7. kesäkuuta 2014
Hei grillaajat
Kokeilkaapa tätä herkkua. Ensin kauppaan ostamaan 5-6 paprikaa ja sen jälkeen paahdatte ne grillissä niin, että kuori on melkoisen tumma ja paprikan olemus on lössähtänyt. Jäähtymisen jälkeen kuoritte paprikan. Poistatte siemenet ja viipaloitte paprikat ohuiksi siivuiksi tarjoiluastiaan. Viipaloitte siivujen joukkoon valkosipulia maun mukaan. Lisäätte hyvää suolaa ja lempiöljyänne ja sekoittelette. Sitten maistelemaan. Leivän päällä tämä herkku "vie kielen mennessään." Etua tietysti on jos tykkää paprikan mausta!
Kauttaaltaan tummaksi paahtuneet paprikat ovat hiilentummia ja paprikan muoto on lössähtänyt, toisin kuin kuvassa, jossa paahtaminen vielä jatkuu.
Kohta saa koivusta taittaa vastan, niin kuin laulamme siinä kesäisessä laulussa; lapsoset ketterät kotihaasta, koivusta oksat taittaa...
Oikein hyvää helluntaita blogiystävät!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kokeilemisen arvoista varmasti. herkkua parhaasta päästä.
VastaaPoistaMummeli
Poistatää on mun hyvää..
Täytyykin kokeilla.!!
VastaaPoistaIloista helluntaita, Kuvittelija.
Aurinkoa sinulle Sirpa!
PoistaHyvä vinkki! Kiitos!!
VastaaPoistaTillariina
PoistaKerro jos kokeilet, miltä maistui..
Hyvää on, meillä grillataan näitä usein kaasuhellan päällä. Hieno postaus tuossa edellä ystävyydestä. Hyvää helluntaita myös täältä kahdelta erakolta.
VastaaPoistaSirokko
PoistaTeillä tietysti paprikat kasvaa puutarhassa!?
Kiiris
VastaaPoistaHyvä nam-herkku!