keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Makrohaaste 136
Antaa tällä kertaa kimurantin haasteen; Haju. Teemassa käsitellään samaa aihetta. Haaste tarjosi mainiota aamuvoimistelua valokuvakansioiden parissa. Ne helpoimmat hajukuvat eivät tällä kertaa napanneet.
Viimeviikkoinen kävely suolla oli Kuvittelijan juhlaa. Suon jää kantoi ja salli kerrankin mahdollisuuden kulkea ristiin rastiin, kuljuja ja kermejä ei näin ollen tarvinnut vältellä. Hajoavalla/ lahoavalla puulla on ominaishajunsa, joka on niin suonomaineinen. Kerrassaan hurmaava. Teemakuvia k.o. aiheesta;


Keskiviikkopäivän iloksi myös kuva suon värimaailmasta.

Lisää makrohaasteen kuvia voit katsoa täältä.15 kommenttia:

 1. Soilla on monia tuoksuja, mutta voi suo haista pahallekin!

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat, voin tuntea suon tuoksun. Mutta onpa keväisen näköistä, ei enää lainkaan valkoista, vaan ikivihreä ja ruskea on vallitseva. Alin kuva on taideteos.

  VastaaPoista
 3. Ei tainnut tuntua nyt sitä rikinhajua, mikä usein nousee suon uumenista. Nuo jäätyneet mättäät (joita on bannerissakin) on hienoja!

  VastaaPoista
 4. Siitä onkin pitkä aika kun olen päässyt suon hajuja haistelemaan, silloinkin ne olivat lähinnä hyviä tuoksuja. Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 5. Suo tuoksuu kostealta, sammaleelta ja laholta. Ihana tuoksu luonnossa.

  VastaaPoista
 6. Usein suo tuoksuu suopursulta - Se tuoksu on mielssäni, kun tuota kuvaa katselin, vaikkei suopursua siinä näkynytkään.

  VastaaPoista
 7. Suo tuoksuu suopursusta, minustakin. Kostealta sammaleelta, karpalolta. ne ovat tuoksuja. Olen uponnut joskus yli saappaanvarsien, ei tuoksunut hyvältä. Haisi.

  VastaaPoista
 8. Raikas suo tuoksuu hyvälle, mutta vanha suo tukahduttavalle. Esimerkki: Pietarin Suomi-aseman vieressä oleva metroasema on hyvin syvällä, muistaakseni 60 metrin syvällä. Kylmyys ja vanhan suon haju suorastaan ahdistavat.

  VastaaPoista
 9. Metsän, suon, niityn tuoksut ovat minulle nimenomaan tuoksuja eli niitä hyviä hajuja! Olisipa jo tuoksuva kevät!

  VastaaPoista
 10. Suolla on oma ominaistuoksu. Kiva tuo vika kuva.

  VastaaPoista
 11. Oi kiitos te ihanaiset kommentoijat!

  VastaaPoista
 12. Suo on tuoksujen paratiisi, hyvissä ja vähemmän hyvissä haisuissa.

  VastaaPoista
 13. Noin kauniista kuvista ei voi lähteä kuin hyvä tuoksu!

  VastaaPoista
 14. Ihanat kuvat, voin aistia tuoksun... :)

  VastaaPoista