tiistai 12. helmikuuta 2013

Hyvää laskiaista!
Ehei, tässä postauksessa hernekeitto ei porise hellalla, eikä laskiaispullat kermavaahto tai mantelimassa täytteineen houkuta pullistamaan vatsaa. Kuvittelija laukkaa mielikuvitusmaassa lapsuuteen, sen iloihin ja huolettomuuteen. Pulkkamäen riemut ovat jääneet lujempiluisille, sillä pitempiä pellavia voi hoilata esim. Söpön kyydissä. Naskartelija järjesti meille extremeä järven jäällä ja voi kun me naurettiin.


Lunta pöllysi taivaasta ja traktorin pyöristä päällemme suurina hahtuvina ja töyssyt järven jäällä olivat heittää meidät pöpelikköön sen sata kertaa, mutta me takerruimme kiinni toisiimme ja nauroimme ihan läkähdyksiin asti. Joskus on mukava astua iän raameista ulos ja nauttia pienistä iloista suurella sydämellä.

Venekauden alku on muutaman kuukauden päässä, siellä odottaa myös katiskojen lasku, siihen asti järvellä voi kokea äärettömyyttä, josta ei kotona tietokoneen äärellä osaa uneksiakaan.

Kun vastaranta on miltei kokonaan hävinnyt näkyvistä lumipyryssä, tuntee Kuvittelija itsensä pieneksi suuren Luojansa edessä.

Eikä aikaakaan kun on kevät ja koivut viheriöivät, kevät kaiken uuden alku, kevät ja kesä aisapari Kuvittelijan lempivuodenajat.

Oikein hyvää laskiaistiistaita blogini vierailijoille tutuille ja tuntemattomille!!!

14 kommenttia:

 1. No siellä on ollut laskiaisriemu katossa, oikein kunnon 'rekiretki'. Ei ole ilo iästä kiinni. Aukealla lempeässä lumipyryssä vaeltaminen on tosiaan kuin äärettömyyteen eksymistä, sitten on niitä vähemmän lempeitä lumipyryjä joihin ei soisi eksyvänsä enää ikinä, ne ovat vahvimpina jääneet mieleen.

  VastaaPoista
 2. MIKÄ LASKIASIAJELU!!!! Kateellisena täällä katsoin kuvaa. Välillä kannattaa ottaa ilo irti lapsenmielisesti.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvinkin liikunnalliselta ja riemukkaalta!

  Itse säin laskiaissunnuntaina kolme laskiaispullaa mantelimassan kanssa, enkä kadu yhtään!

  VastaaPoista
 4. mahtavaa, riemukasta kyytiä tosiaan Söpö on teille antanut! täällä laskiaissuunnitelmat muuttuivat pienen mahtavan viruksen ansiosta, voi ol et laavuretkikin nokipannukahveineen saa jäädä täl erää.
  laskiaismieltä sain reippaasta postauksestasi yllin kyllin, kiitos Kuvittelija:))

  VastaaPoista
 5. Ihan oikeestiko te istutte tuolla peräkärryssä. On ollut kyytiä, kun noin huuru-ukoiksi (sorry.. -akaksi ja -ukoksi) muutuitte.
  Jännä laskiaisajelu, jää varmaan mieleen.

  VastaaPoista
 6. Mulla oli varmaan melkein yhtä hauskaa kuin teillä, kuvaa katsoessani ja miettiessäni, miten teitä siellä jäällä vietiin!
  Lumiukkoja ootte, hi!
  Hieno postaus!
  Hyvää laskiaistiistaita myös sulle!

  VastaaPoista
 7. Ihanan Söpöä!!! Hauskuus tarttui tännekin :)

  VastaaPoista
 8. Ihana kuva! Nauru tarttuu tänne asti. Mites nyt uni tulee, kun naurattaa vielä sängyssäkin :-D
  Hyvää laskiaisyötä!

  VastaaPoista
 9. Olisin mielelläni ollut mukana tuolla traktorin peräkontissa.
  Ihanaa lunta äärettömiin.
  Mukavaa laskiaisen jälkeistä aikaa.

  VastaaPoista
 10. Hurjan hauska kuva ja teillä on ollut hurjan hauskaa. Noin sitä pitää lasketella laskiaista riemukkaasti.
  Vaude!

  VastaaPoista
 11. Voi teitä ihanuuksia... olin kerrassaan nauruun tikahtua. terveisiä vaan yhdeltä lapsenmieliseltä, joka ei kasva koskaan aikuiseksi.

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtava laskiaisrieha teillä :D Niin sitä pitää.
  Söpö näämmä tarjoaa paljon kivaa kaikille. Se oli loistava hankinta.

  VastaaPoista
 13. Heh komee laskiaisajelu,olen sillon pienenä ollu samantapaisella ajelulla,silloin olikin ihan erilaista,kuin nykyään,nautin täysin rinnoin.,Ah kesällä onkin todella ihanaa olla järvellä,ei sitä malta lähtee poiskaan,eikä koneella ollenkaan,kesä on nautintojen aikaa,ihanaa sellaista,tykkään katiskojen kahtomisesta,maalta ku olen!

  VastaaPoista
 14. Hih...tämä on kyllä niin hauska postaus!!

  VastaaPoista