lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tuulen tavoittelija
Satu sivellin 13 tarjoaa mahdollisuuden leikkiä tuulen kanssa.. Mökillä saatoin vapaasti ryhtyä puuhaan, sillä se tarjosi paikan mihin Tuulen tavoittelijan kiinnittäisin. Varusteet pakkasin mukaan kotoa sen enempää miettimättä. Metrisiä kangassuikaleita, sakset, pyykkipojat ja pätkän narua. Nopeasti syttyvä kun olen, kauaa ei nenä tuhissut saksien parissa, leikkasin alut ja revin lankasuoraan noin kaksisenttisiä kuteita jotka kiinnitin naruun pyykkipojilla.
Järvellä tuulee aina. Ainakin keväisin käy kylmä viima joten sen varaan olin laskenut tämän tanssillisen performanssin. Mitä vielä. Ei tuullut, ei tippaakaan. Kangaskaitaleet roikkuivat hievahtamatta alaspäin. Seuraavaksi yritin keinotuulta. Puhaltelua, narun heiluttamista. Samalla kun epätoivoisesti yritin saada suikaleet heilumaan tajusin, minulla on aivan liian jäykkä kangas käsissäni. Revin kaistaleet ohuemmiksi ja jatkoin yrittämistä. Ei hievahdustakaan.


Onneksi naskartelija saapui hommistaan ja irroitin hänet nopeasti keinotuuleksi. Ensin piti selvittää mikä on tämän leikin fokus. Jo alkoi saada tavoittelija tuulesta kiinni.


Kotona siirsin 167 kuvaa koneelle. Siinähän sitten plarasin kuvia tovin jos toisenkin. Pakkohan niitä oli ihan kollaasiksi asti tehdä.


Lopuksi leikittelin Picasan kuvaohjelman kanssa ja mukaan tuli muutama posterisaatiokuvista koottu kollaasi. Tämähän oli hauskaa. sananmukaisesti leikkiä. Kiitos Uuna!


Täältä voit katsoa lisää Tuulen tavoittelijoita!


18 kommenttia:

 1. No juuri tuollaista tulosta minäkin kuvittelin saavani kuin tuossa keskimmäisessä kollaasissa, mutta meillä taas tuulesi liikaa, olisi pitänyt kokeilla sisällä ja ottaa keinotuuli avuksi. Mukava, että sait Naskartelijankin mukaan leikkimään. Tämä leikki oli siitä monipuolinen, että nyt voi vielä jatkaa leikkimistä niillä lukemattomilla kuvilla, joita tuli napattua, ovat oikein hauskoja leluja :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tanssillinen performanssi :) Paljon olet kuvia ottanut ja hienon kollaasin olet tehnyt. Leikkiminen on mukavaa !

  VastaaPoista
 3. Hienoja tuli ja huomaa, että hauskaa oli, ulkona ja sisällä!

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen sinivalkoinen kollaasi!

  VastaaPoista
 5. Tuuli on oikein pyöräyttänyt vauhdikkaaseen valssiin nauhasi. Hyvin onnistunut leikki. Minun leikkin ei ole kovin onnistunut.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on blogi,löysin tämän sattumalta kun menin harakan blogin sivuiille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sinulla on hieno blogi,tuli aikaisemmin virhe kirjoittaessa.

   Poista
 7. Kaunista liehuntaa siniristilippumme tunnelmin.
  Abstrakti kaunis taulu on alimmassa kollaaissa, alimpana vasemmalla oleva kuva.

  Tuuli etsitytti Minullakin, se kun vaan silloin tällöin peuhautti seinustalla kuvatessani. Sitten muutinkin lähestymis tapaa aiheeseen....

  VastaaPoista
 8. Kädet kohmeessa nauran täällä ihan kippurassa :-DD Tulin nimittäin juuri ulkoa samoista puuhista ja hämmästyin, kun koneelle siirtyi lähes sata kuvaa. Sinä voitit kuitenkin :-D
  Keksijä keinot keksii ja pyytää apua jos on tarvis. Meillä tuuli kyllä ihan sopivasti, mutta huomasin itsekin, että jotkin kankaat eivät suostuneet leikkiin.
  Ihania nuo kuvat, jotka olet saanut taivasta vasten. Kaunista sinistä leikkiä. Hieno kokonaisuus ja hyvin on tuuli tavoitettu :-D

  VastaaPoista
 9. Aivan kerrassaan performanssi! Ja tarina. Ja kuvat. Ja kaikenlisäksi hurmaavat pyykkipojat!
  Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 10. Voi juku, kun hienoja kuvia olet saanut tuulentavoittelijoista!
  Mä nauran täällä myös, sillä itekkin olin justiinsa koittamassa nauhoistani kuvaa, mutta kun se tuuli ei nyt vaan suostunut tuulemaan, hi!
  Mutta arvaa vaan, tuuleeko silloin, kun haluaisn ottaa makrokuvia jostain kukasta vaikka,hi?
  Mä koitin niitä heiluttaa ite, muttei tullut kyllä yhtikäs mitään, mä suosiolla koitan toisena päivänä.
  Nytkin sai naapurin ihmetyksen aikaseksi varmaan, kun näkivät mut heiluttelemassa nauhojani tuolla ulkona, hi!
  Kohta tulee piipaa-auto pihaan ja vie mut pöpilään hi hi!

  VastaaPoista
 11. On kait se hassua. Sinulla ei tuullut ja minun piti odotella, että saisin hennomman tuulen. No kaikesta huolimatta saimme leikkiä ja se lienee pääasia.

  VastaaPoista
 12. Hauskan näköisiä sinun pyykkipoikasi. Kuvia tuli tosi paljon, sinun kollaasit ovat hienoja, Kauniisti hulmiavat!

  VastaaPoista
 13. Hienot pyykkipojat, kiinnitin niihin ensin huomioni.
  Ja liehuivathan ne tuulentavoittelijat ja tuulta on vielä tulossa.

  VastaaPoista
 14. Kyllä liehuukin kivasti! Tuo kollaasi, jossa punainen tupakin kurkistelee, on mielestäni paras!

  VastaaPoista
 15. Jummi jammi, miten hauskaa! Ilmiselvästi olet nauttinut tästä taidepläjäyksestä. Leikkiminen on niin kivaa ja se tuli tekstisi ja kuvien myötä jälleen todetuksi.

  VastaaPoista
 16. Ihana tarina. Siis sinäkin jouduit turvautumaan keinotuuleen :)
  Tosi hauskat ja iloiset tuulentavoittelijakuvat!!

  VastaaPoista
 17. Hienot tavoittelijasi kuvat sopivat aivan mahtavasti taustakuvaasikin, hieman kostea sade!

  VastaaPoista