Mustarastas laulaa on blogini nimi.
Seuraan luontoa ja elämää. Ajattelen ja tunteilen, joskus yritän saaada ajatuksiani kootuksi kirjoittamalla.
On mukava
lukea kommenttejasi, joten ilolla luen jokaisen ja vastaankin aina inspiksen antaessa vauhtia.
keskiviikko 26. maaliskuuta 2014
Makrotexin
140. haaste on kirpeä.
Marjaisan rahkakakun ydin on vadelmien alla oleva kirpeä hillo, joka korostaa kakussa olevia loivempia makuja.
Aaah, tämä on kyllä jo liikaa, vatsa kun muutenkin kurisee. Sille annetaan nyt salaattia, ei mitään herkkuja. Jospa se riittäisi kun saa ihailla tätä herkullista kakkua??
Voi kun herkullisen näköistä :)
VastaaPoistaNam nam.Nyt alkoi tehdä mieli vadelmajuustokakkua! Onnittelut päivänsankarille! Kauniit makrot.
VastaaPoistaHerkulliset makrot!!
VastaaPoistaSylillinen onnea eilisen päivän sankarille!
Onnea päivänsankarille!
VastaaPoistaTuollainen kakku maistuisi vaikka juuri nyt iltapalaksi!
Oi voi oi voi mitä herkkua oli tarjolla, kai siitä jäi vähän kuokkavieraillekin!
VastaaPoistaOnnea sankarille!
Säästä pala! Jopa kuvasi reunat ovat kirpeän punaiset.
VastaaPoistaOnnea sankarille.
VastaaPoistaNam, mitkä kuvat.
Tekee ihan pahaa katsella kun on niin herkullisen näköinen. Nam!
VastaaPoistaVoi kun herkullisen näköistä!!!!
VastaaPoistaVarmasti maukas, raaka-aineet sen kertovat.
VastaaPoistaHoukuttavat kauniit kuvat.
Myöhäiset onnittelut!
VastaaPoistaVoin kyllä tuntea tuon kirpeyden, joka antaa makeudelle juuri sopivan särmän.
Mistä se kirpeä hillo on tehty?
VastaaPoistaAaah, tämä on kyllä jo liikaa, vatsa kun muutenkin kurisee. Sille annetaan nyt salaattia, ei mitään herkkuja. Jospa se riittäisi kun saa ihailla tätä herkullista kakkua??
VastaaPoistaHerahtipa vesi kielelle - vadelmat ovat niin hyviä juustokakussa
VastaaPoistaKiitos kommenteista!
VastaaPoistaPunaherukka oli kakun kirpeä osuus..
Nami nami!
VastaaPoistaupeat kuvat, tekisi mieli maistaa.
VastaaPoista